2019-08-15 16:36:10• hírek • Nagy Tímea

Tűz ütött ki egy sárközújlaki háznál, több órán keresztül oltottak (képek, videó)

Csütörtök hajnalban riasztották a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőséget (ISU) Sárközújlakra.

Az ISU Facebook-közleményében foglaltak szerint lakossági bejelentés érkezett a hajnali órákban, miszerint egy lakóház kapott lángra a kisvárosban.

 

 

A felügyelőség munkatársai azonnal a helyszínre siettek. Tizenhat hivatásos és nyolc önkéntes tűzoltó állt munkába, hogy mentsék, ami menthető. Az egész épület lángokban állt, így nagy feladat állt az egyenruhások előtt.

 

 

A biztonságos és gyors oltáshoz négy tűzoltóautóra volt szüksége a 24 bátor férfinek. A képeken is jól látszik, hogy az ingatlanból egy gázpalackot is kimentettek, és lehűtötték, hogy elkerüljenek egy esetleges robbanást.

 

 

A művelet mintegy három órán át tartott, mire biztonságosnak ítélték a szakemberek, hogy abbahagyják a "mentőakciót". Szerencsére a lakók idejében kimenekültek, így személyi sérülés nem történt. A ház azonban lakhatatlanná vált és az ingóságok is megsemmisültek.

 

 

A tűz esetleges okaként az elővigyázat nélküli dohányzást említi a közleményt. Valószínűség szerint egy égő vagy nem teljesen elnyomott cigaretta érhetett gyúlékony anyaghoz, s a tűz innen terjedt el a lakásban.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: